Steengoed in gebouwenzorg sinds 1974

Behandeling van opstijgend vocht

Opstijgend vocht ontstaat door de poreusheid van metselwerk. De capillaire werking van de bouwmaterialen zorgt ervoor dat water uit de ondergrond, wordt opgezogen door de muren, zodat ze vochtig worden en blijven. Hierdoor wordt het leefklimaat onaangenaam en ongezond, zowel voor het gebouw als voor de bewoners.

Wij lossen opstijgend vocht op door een definitieve barrière in de muur aan te brengen. De geïnjecteerde gel is zeer sterk waterafstotend en, en sluit zo de toevoer van optrekkend grondvocht definitief af. Wij bezitten over uitstekende testrapporten van het WTCB en staan garant voor een definitieve oplossing en verzorgde afwerking.

Behandelen van opstijgend vocht - Injecteren van de muren tegen opstijgend vocht Behandelen van opstijgend vocht - Injecteren van de muren tegen opstijgend vocht Injectie tegen opstijgend grondwater Injecteren tegen opstijgend grondwater Behandelen van opstijgend vocht - Waterdichte bestrijking Behandelen van opstijgend vocht - Een waterdichte bestrijking voorkomt brugvorming dmv het pleisterw

Problemen met opstijgend vocht?

Contacteer ons voor een eerlijke diagnose